Dr. Eva Heyde

Dr. Eva Heyde

page_headers_eva

Ter info: Aanmeldingen bij dr. Heyde zijn niet meer mogelijk.
Voor een kinder- en jeugdpsychiater in de buurt verwijzen wij u graag door naar dr. Lien Verhelst (Deinze) of dr. Delphine Vanhamme (Oudenaarde).

Ik ben dr. Eva Heyde, kinder- en jeugdpsychiaterIk behaalde mijn diploma Geneeskunde aan de Universiteit Gent, waar ik ook de master-na-masteropleiding: specialisatie Kinder- en Jeugdpsychiatrie, voltooide. Mijn opleidingsjaren volbracht ik in Algemeen Ziekenhuis St Jan Brugge, Universitair Ziekenhuis Gent en Universitair Centrum voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie Antwerpen. Ik volgde een bijkomende Triple P (Positive Parenting Program)-opleiding (level 4). Mijn masterproef wijdde ik aan de epidemiologie van medicatie bij kinderen met autismespectrumstoornissen (ASS). Ik volgde recent een meer verdiepende opleiding rond de diagnostiek van ASS.

Naast mijn werk binnen BunderBos, werk ik eveneens in het Centrum Geestelijke Gezondheidszorg in Eeklo en in Groepspraktijk Open Huis in Deinze.

Gepassioneerd door het vakgebied tracht ik op een professionele en betrokken manier kinderen en jongeren die moeilijkheden ervaren, samen met hun gezinnen, bij te staan.

Ik ben lid van de Vlaamse Vereniging voor Kinderpsychiatrie (VVK).

Dr. Eva Heyde is enkel telefonisch bereikbaar via 0473/68 24 04 op volgende momenten:

  • maandag tussen 12u en 14u
  • woensdag tussen 17u en 19u
  • vrijdag tussen 13u en 14u

meer informatie over kinderpsychiatrisch onderzoek