Justine Dewitte

Justine Dewitte

Ik ben Justine en studeerde af als klinisch psycholoog aan de Universiteit Gent. Mijn passie voor de mens en zijn welzijn zorgt ervoor dat ik elke dag met een brede glimlach aan de slag ga als psychologe.

Kinderen, adolescenten, jongvolwassenen en hun omgeving kloppen bij mij aan met hun vragen en moeilijkheden. Gaande van gedrags- en ontwikkelingsmoeilijkheden tot socio-emotionele problemen (hechting, zelfbeeld, identiteitscrisis) en diverse angstproblematieken. Ook ouders zijn welkom met vragen rond opvoeding en de ontwikkeling van hun kind. Ik luister steeds naar jouw persoonlijk verhaal en samen gaan we op zoek naar een gepaste therapie zodat jij zelf verandering kan teweeg brengen in je leven.

Een verdiepende therapeutische opleiding aan de Universiteit Antwerpen “experiëntiële psychotherapie en cognitieve gedragstherapie voor kinderen, jongeren en hun context” helpt mij om nog beter met jou op zoek te gaan naar de betekenis en functie van jouw klacht.

Als psycholoog en psychotherapeut (i.o) ben ik lid van volgende beroepsverenigingen: VVCEPC (Vlaamse Vereniging voor Cliëntgerichte en Experiëntiële psychotherapie en counseling) en VVGT (Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie).